profile="http://gmpg.org/xfn/11"> Over ons - Tuning Nederland

VEILIG MEER VERMOGEN

ERVAREN ENGINEERS

100% FOCUS OP KWALITEIT

TIJDELIJK €100,- KORTING

Chiptuning

Tuning Nederland is een professioneel bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van chiptuning. Zo wordt al onze software op maat geschreven door onze eigen Automotive engineers. Hierdoor kunnen onze Automotive engineers zodoende uw auto afstemmen op uw wensen. Eén op maat geschreven software per klant, uniek voor iedere auto. Persoonlijk en betrouwbaar. Hierdoor onderscheiden wij onszelf van de garages “om de hoek” die één of andere software in uw auto laden maar geen flauw benul hebben wat men nou eigenlijk doet. Wij zijn immers één van de marktleiders op het gebied van software schrijven en leveren ook software op maat aan tuners wereldwijd. Omdat wij chiptuning op maat leveren kunnen wij de kwaliteit nakomen die we beloven.

Veel chiptuners herschrijven de software door alleen de turbodruk te verhogen en wel tot zo een hoog niveau dat er voldoende vermogen gerealiseerd wordt. Dit heeft als nadeel dat de turbo teveel belast kan worden en uiteindelijk beschadigd raakt met schade aan de turbo en motorblok tot gevolg. Onze werkwijze is anders en benaderd chiptuning op een veel veiligere manier. Onze Automotive engineers verhogen de turbodruk zo minimaal mogelijk en behalen vermogenswinsten op vele andere (technische) vlakken en parameters. Denk hierbij aan parameters zoals; de gasrespons, de ontstekings- en inspuittiming, inspuithoeveelheid en de ideale verhoudingen tussen bijvoorbeeld brandstof en lucht. Door de aanpassingen op deze professionele wijze uit te voeren wordt de turbo niet méér belast dan nodig is. Wij kiezen voor duurzaamheid en veiligheid, voor iedere klant, voor iedere auto. Een juiste aanpassing van de relevante parameters is uiterst belangrijk voor de kwaliteit en levensduur van uw auto. Kies dus voor een goede tuner!

Service & Garantie

  • Chiptuning op maat
  • 5 jaar garantie op de software
  • Binnen 14 dagen niet tevreden? Kosteloos originele software terug in uw auto en uw geld terug.
  • Tuning altijd binnen de veiligheidsmarges
  • Emissie-normen blijven behouden
  • Gratis originele software terugzetten
  • Ervaren gediplomeerd personeel
  • Gratis advies

Styling

Wij zijn officieel dealer van de meest toonaangevende merken wereldwijd. Wij leveren hoogwaardige styling onderdelen zoals bijvoorbeeld velgen, carbon styling delen, spoilers en splitters. De velgen die wij leveren zijn met TÜV keuring en van de hoogste kwaliteit.

Naast het assortiment dat wij aanbieden kunnen wij als dealer zijnde de velgen in alle soorten en maten krijgen. Andere concave, offset of aparte steekmaat is geen enkel probleem. Bij ons kunt u terecht voor een “bespoke” velgen set die naar wens besteld kunnen worden. Voor custom velgensets van ‘3SDM’, ‘BC Forged’ en ‘HRE performance wheels’ bent u bij ons aan het juiste adres.

Op zoek naar unieke styling om jouw auto te onderscheiden van de rest? Als dealer van PSM Dynamics en Arma Speed bieden wij alle styling delen in echt carbon! In onze werkplaats kunt u terecht voor de professionele installatie en montage voor uw styling delen.

Performance

Naast styling delen leveren wij ook in- en uitlaatsystemen. Door chiptuning te combineren met een ander uitlaatsysteem en inlaatsysteem zijn er nog hogere vermogens haalbaar. De in- en uitlaat draagt naast een mooi geluid ook bij aan de performance van de auto. Alle sportuitlaten uit ons assortiment zijn gemaakt om te presteren. Deze systemen kunnen een hogere capaciteit uitlaatgas aan en kunnen deze beter afvoeren dan de originele uitlaat. Alleen door de montage van een uitlaat is er al een toename in vermogen, door dit te combineren met tuning zijn er nog hogere vermogens haalbaar dan de standaard tuning. Wij zijn officieel dealer van Akrapovic, Eisenmann, Milltek, Armytrix en Supersprint uitlaatsystemen.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw auto? Neem contact met ons op, dan helpen wij u bij het kiezen voor het juiste uitlaatsysteem dat aansluit bij uw wensen.

Klaar om uw rijbeleving naar een hoger niveau te tillen?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Chat openen
Stuur ons direct een WhatsApp bericht!
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?