profile="http://gmpg.org/xfn/11"> Werkwijze - Tuning Nederland

VEILIG MEER VERMOGEN

ERVAREN ENGINEERS

100% FOCUS OP KWALITEIT

TIJDELIJK €100,- KORTING

Hoe gaan wij te werk tijdens een Chiptuning?

Chiptuning is een breed begrip en wij begrijpen dat dit vragen kan oproepen bij u. Met de onderstaande stappen leggen wij u graag uit hoe Tuning Nederland het door u gewenste resultaat behaalt, uiteraard, in overleg met u.

Desgewenst kunt u tijdens de werkzaamheden wachten in onze comfortabele wachtruimte.

1. Bepalen of uw auto geschikt is voor Chiptuning

Voor we aanpassingen doen, bepalen we allereerst wat de staat is van uw auto. Dit doen we door uw auto uit te lezen op fouten en storingen. Aan de hand hiervan kunnen wij zeggen of het verstandig is om door te gaan met chiptuning op maat. Dit doen wij om onze kwaliteit te waarborgen, en een stukje veiligheid voor uw auto.

2. Testrit met analyserun

Na het uitlezen maken wij een testrit inclusief een analyserun. Met een analyserun worden de motorparameters live bekeken en opgeslagen. Hiermee kunnen wij exact zien hoe de auto zich gedraagt tijdens de verschillende toerentallen.

3. De originele software uitlezen

Na de testrit gaan we beginnen met de handelingen van Chiptuning.
Hier gaan we als eerste de originele software ophalen uit het motormanagement. Dit doen wij op de juiste wijze en met professionele apparatuur.

4. De originele software aanpassen

Nadat wij de originele software hebben opgehaald, gaan wij beginnen met het op maat aanpassen van de parameters in de software om zo de gewenste resultaten te behalen.

5. De aangepaste software terugschrijven

Wanneer de softwareaanpassingen klaar zijn, schrijven we de aangepaste software weer terug in het motormanagement systeem.

6. Controle

Zodra de software op maat is geladen in uw auto voeren wij een laatste controle uit. Hierbij maken wij o.a. een testrit en controleren onze engineers op eventuele afwijkingen.

7. Laatste testrit samen

De laatste fase is een testrit samen met u. U kunt dan zelf de behaalde resultaten ervaren en indien gewenst aangeven waar u graag wijzingen wilt zien. Aan de hand van uw wensen kunnen wij dan de software verder fine-tunen. Indien u niet tevreden bent laden wij de originele software weer terug, en hoeft u niet te betalen. No cure, no pay!

Chat openen
Stuur ons direct een WhatsApp bericht!
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?